/ Livet som au pair /

hawaii day 2

På fredagen tog vi en promenad på ca 45 minuter till Ala Moana där det fanns en annan strand. Mycket lugnare och finare sand. Nästan öde på stranden förutom några gäng med skolklasser som hade idrottslektion eller liknande. Tycker om när man stöter på lokalbefolkning också och inte bara turister.

 
Där låg vi och solade hela förmiddagen innan vi gick till ett shoppingcenter på andra sidan gatan där vi köpte smoothies och kollade på Hula Hula show. Så himla roligt att se! Snygga killar som dansade också hehe..
Vi gick sen tillbaka till stranden men han inte ligga där länge innan det började spöregna och vi rusade till närmsta buss för att ta oss hem.
 
Det blev sedan en skön eftermiddag på hotellrummet, som varje dag bestod utav att duscha, smörja in sig, krypa in i en stor morgonrock och läsa en bok eller kolla tv. Det bästa som finns efter en heldag i solen ♥ Senare tog vi oss ut på middag samt strosade runt på Waikikis gator. SÅ FINT där ska ni veta. Mest lyxbutiker som Chanel, Gucci osv. men det är väldigt roligt att titta in i deras skyltfönster iaf hehe.
#1 / / Josephine:

Fantastiska bilder! Wow :D