/ Livet som au pair /

fredag

Igårkväll åkte jag med tjejerna till Cheesecake factory för att äta.. cheesecake! Haha, vanligtvis äter man alltid mat och är aldrig sugen på cheesecake efteråt för att man är för mätt. Mysigt att unna sig på en vardag tyckte vi!
 
Idag kör jag dubbla träningspass. Crosstrainer och rygg före lunch, löpning och mage ikväll. Underskattat att träna en fredagskväll, faktiskt. Sen blir det en lugn mysig hemmakväll med mina kära vänner resten utav denna fredag. Jobbar ju trots allt tidigt på lördagsmorgnar.. Nu ska jag snart gå till barnens skolan och sätta mig, en timme för tidigt, för att få njuta lite extra av solen. Trevlig helg på er!!
 
 
/ Livet som au pair /

packning och en nyhet

Både igår och idag har jag börjat lite smått med min packning. Eftersom att Malin, den nya au pairen, kommer nästa torsdag så ska jag flytta in i gästhuset. Det kanske är lite tidigt att packa en vecka innan när man bara ska flytta ut på gården hehe, men jag kan inte hjälpa att jag är så himla hetsig alltid och aldrig kan skjuta upp saker. Är det något som ska göras vill jag göra det NU, att dra ut på saker är det värsta jag vet. 
 
Så allt ligger nu i mina två enorma resväskor förutom de kläder jag tänkt använda de närmsta dagarna + smink/hudkrämer/shampoo osv. Har rensat bort två stora påsar med kläder, skor och väskor som jag måste ge bort eller slänga så det underlättade packningen lite. Ska bli spännande dock att se om jag klarar viktgränserna när ALLT ligger nerpackat nästa vecka!! Just nu reflekterar jag inte ens över att jag faktiskt håller på att flytta ut ur mitt rum och packa ner hela mitt liv från det senaste året. Borde ha panik eller vara överexalterad eller vad som helst, men det känns bara hellugnt. Jag kanske ändå är redo att avsluta hela den här au pair grejen nu trots allt. Jag börjar åtminstone vänja mig mer och mer vid tanken varje dag.
 
Igår var förresten en sjukt stor dag här för oss!!! Min lilla tonåring fick ÄNTLIGEN ta bort sin tandställning!!!! Som hon har längtat. Titta så fin hon är ♥
 
/ Livet som au pair /

las vegas del 3

På torsdagmorgon vaknade vi upp före 9 nångång och mådde förvånansvärt bra men dödshungriga. I vår rumsbokning ingick det en gratis buffémåltid så vi passade på att använda den för frukost. Största frukostbuffén jag sett men inget som riktigt föll mig i smaken förutom ägg, bacon och frukt.. Är inget superfan av amerikansk frukost med allt fett och socker. Är dock lite deppig över att jag inte var sötsugen för ni skulle ha sett dessertbordet!! Sjukaste. 

 
Efter frullen bytte vi om och åkte ner till poolen. Vårt "tower" hade en egen liten pool som tyvärr var det enda som var öppet för säsongen, vilket sög eftersom att det vanligtvis finns typ 7 enorma pooler med olika DJs och hela köret. Det ironiska var att allt skulle öppna samma dag som vi åkte hem haha..
 
Det var i alla fall hur skönt som helst att ligga där hela dagen och bara slappa, lyssna på pod, ta en liten nap osv. 
 
Mot eftermiddagen hängde vi i bubbelpoolen innan vi åkte upp till rummet igen och gjorde oss i ordning för att gå ut på middag.
 
Även om The strip är fint på dagen finns det inget coolare än att se den på kvällen. Bättre än Times square i NY.
 
Vi promerade runt ett tag innan vi gick till Aria hotell där vi hade bokat bord på lemongrass som är en thailändsk restaurang. Så stört mysig och nog den godaste thaimat jag ätit sen jag kom till USA, och jag har ätit mycket haha. Kostade skjortan, men det gör allt i Vegas så det tyckte vi att vi kunde unna oss. 
 
Tillbaka på hotellet korkade vi upp champagne och skålade samtidigt som vi switchade om till partyklänningarna.
 
Eftersom att vi skulle upp 4.30 morgonen efter tvingade vi oss själva till att ta det hyfsat lugnt så det inte skulle sluta som min förra gång i Vegas när jag skulle med ett plan kl 7 = värsta morgonen i mitt liv, haha.. Vi fick oss faktiskt någon timmes sömn innan vi halvdöda tog oss ut till flygplatsen 5am.
 
Alltså, alla människor här på jorden bör åka till Las Vegas minst en gång i sitt liv. Det är vad jag har att säga!