/ Livet som au pair /

fullt ös medvetslös

Här har vi fullt upp hela dagarna så tid för att blogga finns inte riktigt. Kan i alla fall dela med mig lite grann av vad vi gjort idag.. Promenerat runt halva San fran, shoppat och käkat dröm pasta på cheesecake factory. Nu ligger vi utslagna i sängen efter en lång och rolig helg. Dags för ny jobbvecka imorrn vilket inte känns allt för tungt när jag har Lina här med mig!

/ Livet som au pair /

7 veckor senare

I samband med att Lina idag äntligen kommer hit är ju även mina 7 supernyttiga veckor över!! Och vill ni veta resultatet?? Det kommer ni få ändå..
 
Gått ner 5,5 kg, tappat 12cm i midjan, 6cm på nedre delen av magen och 5cm över rumpan (får upp pyjamasbyxorna över den utan problem nu hehe ;)! Vet inte om det låter mycket eller lite för er, men jag är STÖRT NÖJD. Tror aldrig jag haft så vältränad mage som nu. 7 veckor utan godis, fika, alkohol och skräpmat. Trodde att jag skulle klara 2 veckor, max. Är man van att kunna äta vad man vill, när man vill, är 7 veckor en evighet.. Ibland är det en bra egenskap att vara så där jäkla envis! Tränat 5-6 gånger i veckan också men det gjorde jag ju innan med så mest handlar det nog om maten. Iaf bra att veta att det går att leva nyttigt i skräpmatens hemland USA!
 
Tänker inte gå lös och käka allt jag vill och sluta träna nu bara för att jag klarade mitt mål, MEN ikväll ska jag fan ha filmkväll med svenskt lösgodis från hemmakväll. Det har jag förtjänat! (och i helgen får jag ta emot min belöning.. outletshopping!!)
 
 
/ Livet som au pair /

today is the day

OMG IDAG KOMMER HON!!!!