/ Livet som au pair /

eufori

Okej. En jobbdag kvar och sen går jag på SEMESTEER!!! Har städat, tvättat, skrubbat, packat som en galning hela dagen för att fixa klart allt inför resan och ha mitt rum och badrum skinande rent. Klarar verkligen inte av att åka bort och lämna mitt rum stökigt..
 
Imorgonkväll tar jag färjan in till SF för att möta upp mina tjejer hemma hos Nelly och skåla för ledighet! Sover över där och torsdag morgon lyfter planet mot Los Angeles. LA, Laguna Beach, Orange County och San Diego ska vi bocka av och när jag kommer hem igen går nästa plan mot Las Vegas! När jag landar i SF igen den 3e augusti är familjen på semester och jag ska njuta av livet här hemma ensam i en hel vecka. 18 dagar utan jobb har jag framför mig och jag är så jävla lycklig!! Bästa tiden på mitt au pair år börjar NU.
 
 
/ Livet som au pair /

catching up

Ojdå, nu får jag sammanfatta massa dagar här eftersom jag är så sämst på att blogga! 
 
I fredags hängde jag med Evelina. Tränade, picknickade i Marin art and garden center och promenerade till comforts för att köpa smores brownie. På kvällen hade G presentation från sitt foto camp så var där och kollade och sedan åt vi middag på en italiensk restaurang hela familjen. Körde sedan hem till Evelina för filmkväll.
 
 
I lördags kom Sofia över till Marin så jag, hon och Evelina tog en hike i Phoenix lake. Efteråt for vi hem till Evelina dit Carro även kom och så lagade vi bästa caesarsalladen med hemmagjort vitlöksbröd ♥ Sen mös vi på med pretty woman och snacks.
 
I söndags vaknade jag för första gången på evigheter upp i min egna säng helt utvilad. Låg länge i sängen och drog mig.. FaceTimade, åt frulle, kollade serier, läste. Sen körde jag och sofia backintervaller och åt subway lunch innan det blev middag på Cheesecake. Åt godaste BBQ-burgaren och sweet potato fries. En väldigt lugn och skön helg med alldeles för mycket ätande blev det!
 
 
/ Livet som au pair /

17 juli

17e idag vilket bara betyder en sak.. Ännu en månad i staterna har passerat och jag har nu varit här i 4 månader. En tredjedel av mitt år!! Fattar ni hur fort tiden går? 2 sådana här delar till sen är jag hemma igen.. Får lite panik av att tänka på det samtidigt som det på något sätt känns så himla spännande.