/ Livet som au pair /

weekend off, tjoho

Idag åkte jag och E (familjens housekeeper) till Novato för att lämna in min värdmammas bil på service. På vägen hem stannade vi på Cotsco för att storhandla. Cotsco är en affär där allt finns i JÄTTEPACK för svinbilligt och alla som handlar där måste ha ett medlemsskap som de betalar för varje år. Så himla kul att gå runt där tycker jag och så får man provsmaka en massa grejer också hehe. 
 
Hämtade barnen vid 3 men R följde med en kompis hem på playdate och G hade en kompis över först och åkte sen iväg på volleyball. Så passande nog har jag haft en massa tid åt att göra mig iordning inför kvällen. Så fort jag slutar vid 6.30 åker jag hem till Evelina där vi ska föra lite innan vi tar taxi in till SF och någon klubb. ÄÄÄÄNTLIGEN HELG ♥♥
 
/ Livet som au pair /

döda mig långsamt

Okej, den här dagen har hittills hunnit kaosa nog mycket för resten av mitt au pair år. Och klockan är inte ens 1. Imorrn kommer också bli en pissdag så allt jag försöker fokusera på nu är HELG. Imorgonkväll kl 6.30pm lämnar jag huset och har en grym helg med mina bästa tjejer. Det är bara att stå ut till dess och att andaaaaas. 
 
Denna bild är prick ett år gammal. Komiskt nog var jag tydligen i samma känslomässiga tillstånd även den dagen, fast hemma i Sverige. 
/ Livet som au pair /

en onsdag

Avverkade mathandlingen snabbt imorse och promenerade sedan till comforts där vi satte oss ute i solen med lite fika och pratade i någon timme. Åt en mini donut med pepparkakssmak och drack en fet kopp te. När barnen slutade satt vi kvar på skolgården i en timme medan killarna spelade basket. Inte mig emot när man kan jobba på brännan samtidigt. När vi kom hem gjorde jag läxor med R i två timmar. Ändå sjukt.. 10 år gamla och minst 1,5-2 timmar läxor varje dag efter skolan.
 
Blev sedan ivägdragen av G då hon ville sjunga några låtar och höra min åsikt på hur det lät. Blev lite dans och grejer också medan jag satt snällt och tittade på och gav mina omdömen haha. Så kul med en 14-åring som är så himla oblyg och härlig! De flesta i hennes ålder brukar väl vara livrädda för att skämma ut sig hela tiden..
 
Har i övrigt hunnit med ett mördarpass på gymmet och godaste kvällsfikat (grekisk yoghurt, granola, bär) framför ett avsnitt O.C. Nu ska jag lyssna på pod tills jag somnar och hoppas på att sista dagarna innan helg går super fort.