/ Livet som au pair /

Roadtrip day 4

Planen för lördagen i Vegas var från början att gå på poolpartyt som Tiesto spelade på, meeen av lite diverse anledningar fick vi ta och skippa det och hängde istället vid Nirvana poolen på hotellet igen. Lite surt eftersom jag älskar tiesto men jag hade nog ändå inte haft energi för mer fest just då haha.
 
Vädret var lite mer uthärdligt denna dag så jag vi badade och solade hela dagen innan jag och Evelina gjorde oss i ordning för att promenera till The strip (Merise och Laura skulle nämligen åka hem den kvällen). Där käkade vi italiensk middag och vandrade sedan längs gatan för att kolla in alla galna hotell. Sjukt häftigt!Vid 22 var vi tillbaka på hotellrummet och inte alls sugna på att börja dricka och gå ut en kväll till. Men det löste sig och jäklar vad kul vi två hade alltså, haha! Alldeles för kul till och med.. för plötsligt vaknade jag 7 på morgonen av att alarmet ringer och vi måste åka till flygplatsen. ALDRIG.MÅTT.SÅ.DÅLIGT.I.HELA.MITT.LIV. Men ja, det fick det väl vara värt för världshistoriens roligaste hotellrumsfest. 
 
Sammanfattningsvis så var det en GALET ROLIG OCH HELT UNDERBAR resa vi fick vara med om. Är så himla glad att den faktiskt blev av!! Hade nog bästa semesterveckorna i mitt liv denna sommar. 
/ Livet som au pair /

birthday dinner

Igårkväll efter att jag slutade åkte vi in till Marina district som jag tycker är så himla mysigt.. Och så bjöd vi Carro på försenad födelsedagsmiddag på Umami. Tog en evighet att få bord men det var det värt!! Så trevlig kväll.
 


Super-au pair som man är erbjöd jag mig att stiga upp 05.45 imorse för att hjälpa till att få iväg tre småkillar på fotbollsturnering. Gick och la mig igen efter att ha stekt pannkakor åt dem och sov några timmar till.. Lätt värt för att inte behöva jobba resten av lördagen.
 
Mötte upp Evelina på gymmet efter frukosten för att köra ett pass och sen åkte jag till Phoenix lake för att ta en promenad. Blev istället så att jag joggade (väldigt fort!!) runt hela sjön utan att känna minsta lilla smärta i benen!! Efter många månader av löpning med onda ben och 4 veckor utan att ha sprungit alls så det kändes underbart - Trots 30 galet varma grader i luften och floder av svett. 
 
NUU blir det en fet smoothie på Jamba Juice för att överleva denna värmebölja!
/ Livet som au pair /

en torsdag

Har just kommit hem från en timmes spinning och fått i mig lite leftovers från veckans goda middagar. Familjens housekeeper är på semester så vi har en mexikansk kvinna här nu i en månad och hennes mat är underbar!!
 
Har tränat hårt mån,tis,ons,tors så imorgon (FREDAG♥♥) tänker jag ha en välförtjänt vilodag. Ska åka till northgate med en ny au pair och möjligtvis shoppa lite grann och på kvällen ska vi bjussa Carro på födelsedagsmiddag inne i älskade San Francisco. Är sååå taggad på helg nu. Ooops, måste springa och hämta barnen på skolan. Adios!