/ Daily /

midsommarhelgen

På fredagsmorgonen åkte jag och familjen upp till Kalix där resten utav släkten väntade. Midsommarafton bestod sedan utav fika på kvarngården, blomplockning, tillverka kransar, grilla, spela kubb och sola lite eftersom vi har haft DRÖM väder hela helgen! Minns inte senast vi hade en midsommar som faktiskt varit varm. Perfekt midsommarafton med mina favorit personer i alla fall.
 
På lördagen drog vi igång lite partymusik och hängde i solen fram till lunch som bestod utav ett klassiskt midsommarbord med sill och massa sånt där halv äckligt ni vet. Jag åt mest lax och rester från grillningen hehe.. Efter lunchen rullade jag, Elli och Niklas hem till deras lägenhet där vi förberedde lite mat inför kvällen, piffade till oss och myste på balkongen i gassande sol. Lyckostund.  
 
Närmare kvällen åkte vi hem till Viktoria där vi hade knytkalas och förfest med ett gäng tjejkompisar till Elli. Vi spelade lite spel och drack drinkar tills det började närma sig midnatt, då drog vi ut till Vassholmen som är en liten ö där det hölls en midsommarfest. Direkt vi såg midsommarstången gick vi all in på små grodorna (och blev hyfsat utstirrade) och sedan hittade vi in till ladan där det spelades bästa musiken ever. Alltså blev det dans hela natten och jäklar var kul det var. Mellan kl 00.00 och 01.50 hade jag redan uppnått alla mina dagsmål för söndagen på min fitbit klocka vad gäller antal steg, aktiva minutrar, fettförbränning osv. Haha. Ett rejält träningspass blev det..
Alltså ÄLSKAR sommar i norrboten med ljus dygnet runt. Jäkligt svårt att somna på kvällarna ja, men helt underbart när man är ute mitt i natten.
/ Daily /

måndag

Jaha, en liten sammanfattning av livet igen då.
 
Var ju i Göteborg förra veckan vilket var hur mysigt som helst ♥ Slänger in ett inlägg om det sen när jag orkat redigera bilderna (HATAR det nya bildprogrammet på Mac)...... Har även hunnit med premiär på båten med tjejerna för två veckor sedan. Vi förfestade hemma hos Lina innan vi traskade ner och gud så skönt det är när folk numera bor i stan så man slipper ta buss eller taxi. Denna helgen hade vi personalfest som trots brännboll i spöregn faktiskt blev riktigt trevlig. Utöver det tränar jag så mycket jag bara orkar och hinner, kollar massvis av serier, dricker litervis med te och längtar tillbaka till USA. Dock lite mer på ett annat sätt nu.. Börjar ändå tycka om Luleå igen lite smått sådär. Om vi bara kunde få sommar på riktigt nu skulle livet kännas fantastiskt. Det här regnet och mulna dagarna börjar gå mig REJÄLT på nerverna. 
 
Har förövrigt jobbat 6 helger i rad nu och det börjar kännas. Jag slappnar inte alls av på samma sätt. Älskar att jag varit ledig måndagar och tisdagar istället, men ingenting slår känslan på fredagar när man har en ledig helg framför sig. Denna var dock den sista jobbhelgen på ett tag, 3 långhelger har jag framför mig nu!!! SÅ lycklig! På fredag tar min bror studenten, nästa helg är det midsommar och helgen efter det flyger jag ner till Stockholm för att träffa min värdfamilj. Även om vädret troligtvis kommer fortsätta suga hela Juni så har jag en väldigt härlig månad framför mig. Sen är det juli och den 8e får jag besked från universitetet = svaret på om min framtid blir som jag vill eller ej. Försöker intala mig själv att jag självklart kommer in så efter det jobbar jag bara ca 4 veckor till innan jag får lite semester och flyttar ner till Norrköping. Jäklar, snart lämnar jag Luleå igen. Hinner väl säkert börja stormtrivas här lagom till augusti då. Och juste!! Den 10 juli sätter min lilla Ida sina fötter på norrbottnisk mark för första gången i sitt liv! Då kommer det bjudas på palt, souvas och midnattssol kan jag lova. Överlycklig att hon bokat biljetter ♥♥
 
Nu ska jag äta chokladmousse, dricka te och se The Duff. HEJ