/

en bättre fredag

Idag har varit en fantastisk dag! Sov lääänge för att kompensera denna veckas tidiga morgnar och vaknade med samma lyckorus som igårkväll. For sedan in till jobbet och tog ett sista farväl av alla innan jag körde stenhårt ben, mage och rumpa på gymmet. Belönade mig själv med världens godaste mellanmål i soffan framför the vampire diaries. Angående avskedsfesten blev det ändrade planer och jag ska istället roadtrippa till Kalix och träffa släkten ikväll. Blir väldigt mysigt ♥
 
/

friiiiheeeet

Efter 2 år och 3 månader har jag nu jobbat klart mitt sista pass på Elgiganten och är nu frivilligt arbetslös i 6 veckor. SEX VECKORS SEMESTER! Det har man ju inte haft sen högstadiet eller något.. Och sen flyttar jag till Kalifornien!! Kan knappt beskriva lyckan jag känner just nu. Det är såklart väldigt konstigt och sorgligt att inte få sälja längre, eller träffa alla kollegor. Men mest av känner jag bara.. EUFORI, ungefär. Känns som att jag har den bästa tiden i mitt liv framför mig just nu. Trevlig känsla kan jag säga er.
 
/ Inför mitt au pair år /

visum -check

Jag har nu ett godkänt visum till USA!! Är sjukt lättad att ha det där överstökat efter alla jobbiga timmar jag lagt ner på att förbereda inför det.. Om någon är intresserad av att veta, så gick det till ungefär så här på amerikanska ambassaden:
 
Först fick man stå ute i en kur och vänta (hade klätt på mig täckbyxor och allt möjligt för att jag hört att man kan behöva vänta ute i timmar, fick vänta ca 2 minuter:P). Sen släppte dem in folk en och en efter att man tagit av sig jackan och visat undersidan på sina skor (wtf?). Mamma fick absolut inte följa med in sa dem så hon fick vänta ute medan jag gick igenom en säkerhetskontroll och dom tog ifrån mig all elektronik. Väl inne fick jag lämna alla mina dokument till en dryg amerikansk tjej som tuggade tuggummi och pillade med naglarna. Sedan fick jag sitta ner och vänta.. läste lite bok.. innan jag blev uppropad till första luckan där en otrevlig kvinna som pratade svenska med tysk brytning tog mina fingeravtryck. Sitta ner och vänta lite till.. blev uppropad till nästa lucka där de tog mina fingeravtryck igen samt ställde lite frågor om min värdfamilj i USA. Sen säger den (faktiskt oerhört trevliga) damen att "madame, your visa has been approved". TJOOOHOOO, tänkte jag men ställde istället lite frågor om hur jag får tillbaka mitt pass och fick sen gå hem. Tog ca 50 min fastän de hade bett mig räkna med 2 timmar. Så jävla skönt. 
 
Nu är i princip allt löst inför USA förutom att flytta ur lägenheten sista februari, göra mitt "pre-departure project" samt boka flyget som ska ta mig ner till stockholm på avresedagen. Och på tal om flyg så är mina biljetter Stockholm-New York & New York-San Fransisco bokade!! De har dock problem med hemsidan så att jag inte kan öppna och se biljetten............ men det skulle vara fixat i veckan så snart vet jag flygtiderna!!:D:D