/ Livet som au pair /

söndag - pride 2014

Söndagen innebar som jag nämnt tidigare PRIDE! Det var galet och stört kul! Paraden började 10.30 och den kollade vi på i någon timme innan vi traskade vidare till Civic center där festen fortsatte. San Francisco bjöd på kanonväder för ovanlighetens skull.. (vanligtvis är det alltid svinkallt mitt i stan) Så vi hängde där ett tag och tittade på folk, åt lunch i gräset osv. innan jag promenera tillbaka till färjan vid 3.15. Då höll paraden fortfarande på, så ni kan ju lista ut hur enorm den var haha.
 
Som man kan misstänka så är det mycket naket och alla röker på helt öppet på gatorna. Har undrat vart alla snygga killar håller hus här i SF-området men det fick jag svar på idag.. För när det är gay festival dyker plötsligt hur många som helst upp. Surt..
 
Mitt favorit moment från dagen var på väg till färjan när jag fastnade i ett kaos i en gränd pga. att hundratals danstokiga och lyckliga människor hade en brakfest mitt på gatan. Borde ha blivit stressad att jag skulle missa färjan men kunde inte låta bli att bli så jävla glad. Bästa stämningen ever! Inte direkt något jag skulle uppleva hemma i stela Sverige..
 
/ Livet som au pair /

lördag part II

Efter hike och dusch åkte vi till Comforts i grannstaden (typ 2 minuter bort med bil, så små är städerna hehe). Världens bästa Chinese chicken salad har dom där. Sofi dök upp lagom tills vi ätit klart så jag och hon köpte varsin mini cupcake till efterrätt. Så god att jag ville dö, måste fara dit och köpa med mig några stycken i veckan när jag känner mig sötsugen.
 
Spenderade eftermiddagen vid poolen innan Sofia åkte hem och jag hängde här hemma resten av kvällen. Min värdfamilj hade bjudit in massa vänner på BBQ så det blev en mysig lördagskväll!
 
 
 
 
/ Livet som au pair /

lördag

När jag och Sofia vaknade på lördagen (sov till 07.10, bara för att man är ledig såklart) käkade vi frukost och drog sedan ut på en hike! Är besviken att jag inte har träningsvärk för jäklar vad det brände i baksida lår och rumpa på vägen upp till Lake Lagunitas. Skönt var det iaf. Detta är en av mina favorit aktiviteter i USA! Älskar naturen här.