/ Livet som au pair /

hawaii day 3

Kvällen innan stötte vi på en kille på gatan som berättade om ett beachparty som skulle vara dagen efter. Så på lördageftermiddag drog vi dit en sväng. Det var galet mycket folk som låg på badringar och madrasser ute i havet och drack. Polisen var dock där hela tiden så alla fick gömma sin dricka.. Ser ni inte hur smidigt jag dricker smirnoff ice ur en vattenflaska liksom? ;)

 
Senare på kvällen blev det lite förfest och utgång för oss. Vi letade och letade efter en nattklubb med roligt dansgolv, men det visade sig bara finnas barer i Honolulu... Dock hade vi sjukt kul ändå där vi tillslut hamnade!
/ Livet som au pair /

hawaii day 2

På fredagen tog vi en promenad på ca 45 minuter till Ala Moana där det fanns en annan strand. Mycket lugnare och finare sand. Nästan öde på stranden förutom några gäng med skolklasser som hade idrottslektion eller liknande. Tycker om när man stöter på lokalbefolkning också och inte bara turister.

 
Där låg vi och solade hela förmiddagen innan vi gick till ett shoppingcenter på andra sidan gatan där vi köpte smoothies och kollade på Hula Hula show. Så himla roligt att se! Snygga killar som dansade också hehe..
Vi gick sen tillbaka till stranden men han inte ligga där länge innan det började spöregna och vi rusade till närmsta buss för att ta oss hem.
 
Det blev sedan en skön eftermiddag på hotellrummet, som varje dag bestod utav att duscha, smörja in sig, krypa in i en stor morgonrock och läsa en bok eller kolla tv. Det bästa som finns efter en heldag i solen ♥ Senare tog vi oss ut på middag samt strosade runt på Waikikis gator. SÅ FINT där ska ni veta. Mest lyxbutiker som Chanel, Gucci osv. men det är väldigt roligt att titta in i deras skyltfönster iaf hehe.
/ Livet som au pair /

hawaii day 1

Vår första hela dag i Hawaii startade vi med att äta frukost på hotellet som ingick i vår bokning (vanligtvis får man ALDRIG frukost här). Sen tog vi en långpromenad till Safeway för att handla lite mat, frukt, snacks osv. Vi tänkte nämligen vara lite ekonomiska och inte äta ute hela tiden eftersom att det är så himla dyrt!! Det blev sedan en heldag på Waikiki beach och när det började närma sig solnedgång tog vi med oss sushi och vin och satte oss på stranden. Hur mysigt tror ni inte det var? Älskar kvällsol mer än något annat ♥