/

trött

Trots att jag är ledig från jobbet och har fått spendera hela dagen ute i det helt fantastiska vädret vill inte humöret stiga uppåt. Vill bara ut i världen. Ut och resa igen, nu på en gång.
 
/

saturday

Efter många dåliga dagar har denna lördag varit en bra dag. Började med lunch och lite shopping med Frida på stan. Köpte mig ett par nya Nike dojjor. Hallelujah. Sen for jag och jobbade en sväng innan det blev sushibuffé ♥
 
Nu ligger jag här i sängen efter lite godis och mello tittande. Blir några Vd avsnitt innan jag somnar för natten. Är fortfarande jetlaggad och kan knappt hålla mig vaken efter kl 20 på kvällen och vaknar 07.00 varje morgon.
 
Försöker få in en rutin när jag ändå har hjälp av tidsskillnaden. Läggdags 22.00, upp 07.00. Hade varit jäkligt skönt att fortsätta vara morgonpigg!! 
 
/ Fotography /

thailand part V

Mötte upp göteborgskillarna för att äta middag, och äntligen fick vi se en ordentlig solnedgång!!
 
 
Sista heldagen i Thailand valde vi att åka ut till Poda igen. Fortfarande lika fint.. tills ön bombades med flera stycken enorma båtar fullpackade med kineser.
 
Det blev ett jävla liv och man såg knappt stranden längre pga allt folk som fotade, skrek, dansade gangnam style (ja, på riktigt) och kastade sig ut i de för dagen enorma vågorna med flytväst på. Det förstörde väl egentligen paradiskänslan totalt, men jäklar vad jag skrattade!