/ Inför mitt au pair år /

bucketlist usa

Det var ett tag sedan jag la upp något mer från min lilla bucketlist. Ska ta tag i det och dela med mig av lite fler punkter innan jag faktiskt åker.. Men en grej jag verkligen hoppas få uppfylla är att:
 
BLI BRA PÅ TENNIS
Har alltid tyckt att det är roligt men alltid varit sämst. Men nu känns det som ett ypperligt tillfälle att få bli lite duktigare eftersom att min värdfamilj älskar tennis, de har en tennisplan hemma och colleget nära mig har tenniskurser (jag måste ju ändå plugga något så varför inte liksom..). PERFEKT sätt att hålla igång träningen också!!
 
/ Daily /

flickrummet

Efter att ha packat och städat i 3 dagar har jag nu lämnat björks och istället flyttat in i mitt gamla rum i sunderbyn. Efter att ha piffat till det lite och gjort det mysigt igen känns det ändå bra att få spendera mina två sista veckor i sverige här och umgås med familjen varje dag. Älskar ju egentligen mitt rum ♥
 
/ Fotography /

ba kan tieng beach

Efter att ha kört vilse på moppe i 2 timmar hittade vi äntligen fram till denna charmiga lilla strand! Mysigaste strandrestaurangen hade de också.