/ Livet som au pair /

Goodbye dinner

Kvällen innan jag lämnade Kalifornien och USA hade vi avskedsmiddag hemma hos Anna. På dagen hade vi varit inne i SF där jag tog in varenda sekund av staden en sista gång. När vi kom hem lagade Ida kinesisk curry till oss och jag låg på soffan med världens jobbigaste känsla i magen. Sista kvällen med gänget ju, hade nära till tårarna hela tiden och ville knappt prata. När vi hade ätit upp den supergoda maten spelade och sjöng Ida och Anna en låt för mig och redan i första meningen kom tårarna. De gav mig även ett silverarmband i hejdå present, alla vi 4 har nu ett likadant runt handleden. Jag gav också mina hejdåpresenter till dem och Ida höll ett tal för mig och vi bara grät vidare haha.. Älskar dessa tre tjejer så himla mycket. Min lilla familj, om jag fick välja skulle jag aldrig vara ifrån dem. 

När vi samlat oss lite och kunde fortsätta kvällen utan tårar dukade vi fram efterrätt.. Nutella och frukt, det bästa jag vet. Där satt vi sedan och pratade hela kvällen tills det blev sent och det var dags att åka hem och sova. Underbar kväll och en helt perfekt avskedsmiddag fick jag. 

/ Daily / Livet som au pair /

SF

Jag läste en artikel om San Francisco nyss och började gråta. Varje gång jag ser bilder eller tänker ordentligt på den där staden och alla mina favoriter som fortfarande bor kvar där börjar jag gråta. Jag ångrar inte att jag inte förlängde för även om jag saknar allt HELA TIDEN så hade jag inte velat stanna. För mig var det något som var underbart under ett år men that's it. Det hade inte fungerat att leva det där livet för alltid. Au pair livet alltså. Om jag kunde skulle jag dock ta mina bästisar och flytta in i en lägenhet mitt i SF, ta jobb på första bästa butik eller café och sedan leva cityliv i något år till. DET hade varit min dröm.

/ Daily /

Fredag

Idag är det fredag och jag sitter och äter långfrukost framför Nyhetsmorgon som jag gjort varje dag sen jag kom hem hehe. Har saknat det. Igår var jag en sväng på jobbet och sedan åt jag min första svenska pizza på 14 månader. Hade gått och längtat hela veckan men sen så var det inte alls så gott som jag minns det. Har vant mig så mycket vid att alltid äta nyttigt att alla svenska godsaker jag saknat under det senaste året inte ens smakar gott längre. Så trist när man äntligen har chansen att äta det haha, men får väl se det som något positivt!

Dagen ska jag spendera först på gymmet innan jag lunchar med marre i stan. Sedan blir det tacokväll och förhoppningsvis lite tjejmys innan jag åker till Kalix och släkten imorgonbitti.