/ Livet som au pair /

en solig söndag

I söndags passade jag på att umgås med lite kära släktingar som är på besök i Cali! Jag och Evelina åkte med dem till Sausalito där vi gick runt lite och sedan tog en glasspaus i solen. Jag drack VÄRLDENS godaste mint choklad milkshake. Dog nästan. Sedan körde jag upp dem till utsiktsplatsen vid golden gate innan det blev pizza på Marin brewing company till lunch. På kvällen firade jag och tjejerna en sista mini-jul hemma hos mig med allt resterande julgodis och fika + julklappsbyte. Nu taggar vi upp för nyårsafton istället!!

/ Livet som au pair /

lake tahoe

En väldigt mysig men kort resa upp till Tahoe blev det med tjejerna. Tanken var väl främst att åka skidor men pga. löjligt dyra liftkort valde vi att avstå det och istället ta oss några åk på pulka! Sen mös vi på i solen med varm choklad, god lunch på världens mysigaste restaurang och lite promenad. Utöver det han vi med middag med värdfamiljen på ett casino och lite bowling med hela gänget. Skrattat så att magen krampat också, framförallt när Ida skulle låna skidkläder och min värdmamma plockar fram ett blåvitt 80-tals set som var det fulaste jag sett i mitt liv. Stackars Ida som inte hade något annat val än att knalla runt i det hahah!

Blev överlycklig över att få se snö igen och det var uppfriskande med lite kyla, men jag måste erkänna att sol och värme är mer min grej.. 5 minusgrader och jag ville dö. Längtar inte längre hem till ett januari kallt Sverige..
 
/ Livet som au pair /

en dag förra veckan..

Dagen innan julafton packade jag, Ida och Anna in våra ungar i en minivan och gav oss ut på lite äventyr. Vi laddade upp med subway-lunch i San Anselmo innan vi körde in till San Francisco där vi strosade runt vid fishermans wharf, njöt av solen och värmen som äntligen kommit tillbaka och bjöd barnen på glass. Efter ett tag fick vi stressa vidare till House of Air där vi hade en hopptid kl 3. En timme i ett hus fullt av studsmattor blev det där och med eftermiddagstrafiken ut till Marin var vi inte hemma igen förrän efter kl 5 nångång. Avrundade då dagen med en promenad innan middagen tillsammans med G. Såna här stunder är au pair jobbet det bästa jobb jag kan tänka mig, helt perfekt dag.