/ Livet som au pair /

so much love today

Har fått så mycket uppskattning idag, vad hände haha?! På väg hem från G's volleyball, när vi släppt av hennes kompisar och var ensamma i bilen, gav hon mig den ultimata bekräftelsen på min roll som au pair. Det är lite för personligt för att skriva ut men jag blir tårögd varje gång jag tänker på det. Är så himla lycklig, hade inte kunnat få en bättre komplimang och uppskattning för mitt år här. Hela samtalet slutade med ännu en massa "jag klarar mig inte utan dig" "nej, det är jag som inte klarar mig utan dig" "jag kan inte åka hem, det här går inte". Jag är inte den som har lätt för att säga att jag älskar någon så jag menar det verkligen när jag säger att jag älskar mina värdbarn så obeskrivligt mycket. Visst gör dom en galen ibland men vilka syskon gör inte det? Och det är precis så det känns, som att de är mina riktiga syskon. Innan jag kom hit trodde jag nog faktiskt inte att jag skulle kunna känna så och få en sådan relation till helt okända barn. För 49 veckor hade jag aldrig ens träffat dem liksom, tänk vad mycket som hinner hända på ett år! 
 
Nästa vecka kommer den nya au pairen till familjen och det känns sååå sjukt hur fort tiden har gått. Nyss var ju jag den nya ju?!? Om du läser det här Malin så har vi pratat massor om dig idag och igår haha och alla är så spända på att du ska komma!! 
 
Om prick 3 veckor har jag precis jobbat min sista dag och är redo att bege mig till Hawaii. 21 dagar. Förstår ni?! Den här tiden förra året satt jag, nervös som jag vet inte vad, och förberedde mig på att lämna allt i Sverige för att åka till USA. Och nu ska jag hem. De som inte själva varit au pair eller bott utomlands en längre period förstår nog inte hur fort tiden går, det är omöjligt att beskriva. Men jag är ganska säker på att det kommer bli tusen gånger värre att lämna detta än det var att lämna Sverige. Okej, ska avrunda detta inlägg nu innan det spårar allt för mycket. Jag ska ta en dag i taget och njuta av varendaste ögonblick nu, för det här året kommer aldrig någonsin komma tillbaka. Sjuka tanke.
 
#1 / / Malin:

Åh, jag längtar så mycket tills jag får träffa er alla!! :D

#2 / / Amanda:

Hej hej! Vet att du har skriit det förrut någon gång (men kan inte hitta inlägget) men vad har du för objektiv till din kamera?

Svar: Ett Sigma 17-50/f2.8 med bildstabilisator :)
Elin