/ Livet som au pair /

happy valentines day

Imorse klev jag upp 7.30 och gjorde pannkakor åt lillkillen och min värdpappa innan de åkte till G's volleyball turnering. 8.30 var jag och Ida på gymmet och 10.30 satt jag ute på altanen med frukost i handen. Underbar känsla att göra bort träningen tidigt och sedan ha hela lördagen framför sig! Nu under dagen har vi hängt hemma hos Ida vid poolen eftersom att det är rena sommaren här nu!! Dog av att ligga still och sola men var lite för mesig för att hoppa i poolen.. Så himla härlig dag i alla fall.
 
Nu är vi snart påväg till northgate där vi äta romantisk Valentine's middag på Tomatina alla 3, hehe. Efter det är det dags för det vi väntat på hela veckan.. nämligen Fifty shades of grey. Middag och bio med mina favoritbrudar, kan inte tänka mig en bättre Alla hjärtans-dag ♥
 
 
 
#1 / / Anonym:

Får du lägga upp bilder på huset du och dom värdfamilj bor i? Ifall du får, kan du inte göra det?

#2 / / Ida - Snart au pair:

Det ser otroligt härligt ut med den värmen i februari! :D

#3 / / Cissi Sundberg:

Hej! Jag reser till San Fran i juni och vill höra vad du anser att man "bara måste göra" när man är där. Självfallet cykla över Golden Gate och kolla in utsiktsplatsen där. Men vill inte bara ha typiska turist-grejer utan även saker som de som bor där upplever om du förstår hur jag menar? Något som man som turist inte upplever. Man ska väl åka spårvagn och sådär? Och bästa matställena vore också kul att få tips om! Älskar din blogg så du vet! =)