/ Livet som au pair /

veckan

Full rulle senaste dagarna! I tisdags kväll åt vi efterätt på cheesecake. Jag och Evelina delade på en Oreo cheesecake som är det godaste i världen ungefär. Förmodligen min sista cheesecake så lite sorgligt :'( Får lära mig att baka egna i Sverige!
 
I onsdags var jag och tränade samt handlade med Anna på förmiddagen innan vi åt sushilunch ute på deras balkong. På eftermiddagen var killarna här och vi lekte lite med dem innan jag åkte hem med Anna för att laga middag åt hennes värdfamilj. Älskar att vara hemma hos dem och hänga med hennes värdmamma, blir alltid så glad av att träffa henne. Så vi åt god middag och satt sedan och pratade halva kvällen.
 
I torsdags åkte jag, Anna och Ida till Cheesecake Factory (Igen, ja) för att äta lunch. Jag och Ida delade på en sallad och pasta i LUNCH-storlek, åt inte ens upp allt, och var spymätt resten av dagen. Då kanske ni förstår hur stora deras middagsportioner är och varför man måste ta efterrätt på ett separat besök ;) På kvällen kom familj S över på Taco-thursday och sedan hade vi tjejmys uppe på mitt rum.
 
Idag är det fredag och när barnen slutat skolan ska jag åka med G på en shoppingrunda i The Village! Sedan blir det enchiladas till middag (E lagar alla mina favoriträtter nu innan jag ska hem hihi) och familjehäng innan Evelina kommer över på sleepover. Helgen är fullplanerad och kommer bli så himla bra!!