/ Inför mitt au pair år /

Elin goes au pair

Okej, nu är det dags att ta tag i den här lilla bloggen eftersom jag är påväg ut på världens äventyr och gärna vill ha det dokumenterat! I början på nästa år kommer jag ta mitt pick och pack, lämna min älskade lägenhet och bosätta mig ett år i USA. Bestämde mig plötsligt för några veckor sedan att jag är less på Luleå och vill prova på något nytt. Skrev här i bloggen 2011 att jag tänker åka som au pair när jag gått ut gymnasiet, det blev ju dock inte riktigt så.. Men nu kände jag att det var dags att återuppta den drömmen och faktiskt göra det. SÅ NU BLIR DET AV!
 
Har betalat ansökningsavgift, varit på intervju, lagt många timmar på att skapa en bra profil, spelat in en aupair-video, blivit godkänd av organisationen i sverige (STS), skickats vidare till organisationen i USA, skrivit på och postat in några sista dokument och NU börjar det förhoppningsvis att bli klart. Det jag väntar på är att de i USA ska godkänna min ansökan (vilket borde ske vilken dag som helst) och sedan börjar matchningsprocessen med familjer tills jag hittat den familj och de barn jag vill spendera mitt år med:) Det ska bli så sjukt spännande, men fruktansvärt nervöst att intervjua varandra via skype, på engelska. Heh. 
 
Vill varna er för lite mer text i inläggen framöver eftersom att jag kommer ha lite mer som jag vill dela med mig av än tidigare. Får ni som jag panikångest av detta (hatar själv att läsa bloggar med långa texter, hehehe) kan ni ju eventuellt bara titta på bilderna, eller läsa rubrikerna:P
 
Bildbevis på att barn älskar mig och att jag kommer bli den perfekta nannyn;)